Novi Kneževac – Penzioneri letovali u Soko Banji

Iskoristili vaučer i smanjili cenu letovanja

Udruženje penzionera opštine Novi Kneževac postoji više od 70 godina i preko 10 godina veoma uspešno organizuje letovanje za svoje članove po banjama i planinama Srbije.

Do sada su boravili na Zlatiboru, Zlataru, Tari, Prolom Banji, Vrnjačkoj, Ivanjici, a ove godine su se opredelili za vazdušnu banju – Soko Banju zbog blizine Ozrena i Rtnja, planina koje gode starijoj populaciji.

Letovanje se odvijalo početkom jula meseca u trajanju od sedam dana i 53, uglavnom, vremešna penzionera starosti od 75 do 85 godina je uživalo u šetnjama Banjom i u obilasku svih izletišta, od Bovanskog jezera, vodopada, do Rtnja.

Odseli su u hotelu “Banjica” ispred koga je uređena plaža na reci Moravici, te su Novokneževčani uživali u kupanju i sunčanju. Penzioneri su bili zadovoljni letovanjem, jer je bio prilagođen njihovoj starosnoj dobi, od smeštaja, ishrane, do ostalih sadržaja, kao i kulturnih znamenitosti Banje.

Prilikom organizovanja letovanja Udruženje penzionera je u saradnj sa korisnicima banjskog oporavka popunilo vaučere pa je banjski oporavak koji staje 20.800 dinara umanjen za pet hiljada dinara. -DKP

Podeli sa drugimaShare on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Print this page
Print