Novi Kneževac – VI međunarodni moto susret

Od 11.  do 13. avgusta u parku Novog Kneževca pored Moto kluba “Novi Kneževac” , koji je organizator susreta, je održan VI međunarodni moto susret.

U parku Novog Kneževaca, između Narodne biblioteke i Podruma, sadašnjeg prostora Moto kluba „Novi Kneževac“  koji je bio organizator , odvijao se VI međunarodni moto susret, od petka , 11 . avgusta, do nedelje 13.

Na ograđenom prostoru je postavljena profesionalna bina , poređane klupe i stolovi, ako i suncobrani koji su dva dana prisutne goste branili od sunca, a poslednje večeri i trećeg  dana goste od kiše koja je nemilosrdno padala.  Susretima je prisustvovalo oko 30 moto klubova iz Srbije, Hrvatske i  Mađarske , sa preko 250 motorista i mnogo gostiju bez motora, ljubitelja dobrog , starog roka.

Bajkersko druženje je upotpunio pasulj i gulaš koje je kuvalo Lovačko društvo iz Đale, na čelu sa Budarom.

U muzičkom delu su učestvovali u večernjim sarima, u petak,  “Cast  iron” iz Novog Sada, “Pir” iz Novog Miloševa i “Sveti Gral” iz Sremske Mitrovice.

Drugog dana su motoristi uživali u okolini Novog Kneževca. U svečanom defileu preko 200 bajkera je  obišlo  Đalu,opštinsko  mesto koje se graniči sa Evropskom  unijom ,a  Lovačko društvo iz mesta im je  priredilo ručak u Lovačkom domu.

U večernjim satima, iako je padala kiša i grmelo,održan je  koncert novokneževačke grupe Ace Bosa , kao i  “Roksarze”  rok grupe iz  Banatskog Aranđelova čiji je frontmen Mirčre Vejin.

Dosta motorista je boravilo u svojim šatorima tokom susreta koji su bili razastrti u hladovini parka, a članovi domaćina su se pobrinuli da taj deo parka dobro urede, a posle njihovog susreta ostane još čistiji.

Pedsednik kluba dr Emil Tomas i potpredsednik  Aleksandar Saša  Bandin se nadaju da će sledeći susreti proteći u još boljoj atmosferi.

Tokom dve večeri dobre svirke meštani su pored gostiju uživali u svemu što su domaći motoristi organizovali. – DKP

VN

Брзи превод