Žabalj – Uručene stipendije najboljim studentima

Za 13 studenata odobrene stipendije-

Predsednik Opštine Žabalj, Čedomir Božić, u prisustvu člana Opštinskog veća za obrazovanje, Lazara Čonkića, uručio je 27. januara stipendije najboljim studentima sa teritorije opštine Žabalj.

Opština Žabalj godinama unazad stimuliše marljive studente i na taj način motiviše ih da nastave sa dobrim rezultatima.

-Zadovoljstvo mi je što već petu godinu zaredom imam priliku da uručim stipendije mladim ljudima koji svojim radom i zalaganjem postižu izuzetne rezultate na fakultetima na kojima studiraju. Neke od vas sam i lično upoznao i uvideo koliko je vaš rad predan i požrtvovan. Iako smo ove godine malo zaoštrili kriterijume Konkursa, vi ste sve to ispunili i time potvrdili koliko marljivo učite. Želim da i dalje budete tako uspešni, jer je to ogroman potencijal za našu lokalnu zajednicu i nadam se da ćemo u budućnosti direktno ili indirektno sarađivati – sa zadovoljstvom je istakao Božić.

Na Konkurs za stipendiranje studenata, koji je raspisala Opština Žabalj, pristigla je 21 prijava, a Komisija je odobrila 13 stipendija. Dobitnici stipendija će u akademskoj 2016/2017. godini dobijati po 7 hiljada dinara mesečno.

VN

Брзи превод