Kanjiža – Novih 28 radnih mesta otvaranjem IDEE

Na dan otvaranja su  bila pripremljena mnoga iznenađenja, od degustacije raznih proizvoda, do poklona  iznenađenja za  prvih 100 kupaca,  a 500 i 1000 kupac je dobio mobilni telefon-

Krajem decembra u Kanjiži je otvorena nova Super Idea u prisustvu predsednika opštine Kanjiža Roberta Fejstamera i predstavnika Idee koja je  ovoj  pograničnoj  opštini na severu Bačke  donela i novih 28 radnih mesta.

 

– Ovo jeste, na neki način,  zajednička investicija. Opština nije ulagala, ali je sve što se tiče administracije uradila. Radujem  se što je nova samoposluga otvorena, a najviše što je otvoreno novih 28 radnih mesta. Mesto gde je Idea sagrađena je vrlo frekventna lokacija, tako da očekujem i da će mnogi Novokneževčani dolaziti i sabdevati se u njoj, u blizini je i Banja tako da će i banjski gosti ovde svraćati. Uskoro očekujemo i početak rada Autobuske stanice, ima i dovoljno parking mesta  i ovde će biti prilično frekventno mesto – rekao je na otvaranju  predsednik  Fejstamer.

Opština  Kanjiža je imala i direktno koristi jer je prodala plac koji je  sada u vlasništvu Idee.

 

Marko Vlahović, šef odeljenja za interne komunikacije Idee, rekao  je da je  Kanjiža ponovo dobila prodavnicu Idee, koja je potpuno nova i ima 1050 kvadrata  sa 28 zaposlenih. Otvorena je pred praznike kako bi se kupci  bolje snabdevali. U odnosu na druge markete Idea će ponuditi u svakom trenutku  3.500 akcijskih proizvoda, a i  Super kartica nudi mnoge pogodnosti.

Na dan otvaranja su  bila pripremljena mnoga iznenađenja, od degustacije raznih proizvoda, do poklona  iznenađenja za  prvih 100 kupaca,  a 500 i 1000 kupac je dobio mobilni telefon. Za najmlađe je organizovan i susret s Deda Mrazom i drugim animatorima. – DKP

 

VN

Брзи превод