Novi Kneževac – V međunarodni moto susret

Od 19. do 21. avgusta u parku Novog Kneževca Moto klub “Novi Kneževac”organizovao je V međunarodni moto-susret.

Susretima je prisustvovalo preko 30 moto klubova iz Srbije, Hrvatske (Osijek), BiH (Tuzla), Rumunije (Deta) i Mađarske (Kiškunhalaš, Šandor Folvar, Segedin, Jankovac i Budimpešta) sa preko 250 motorista i gostiju bez motora.

opt. motoristi 2

Prvog dana je u večernjim satima organizovano takmičenje neafirmisanih rok bendova na kojem su učestvovali “Frenija” iz Ade koja je zauzela prvo mesto, “Restrikcija” iz okoline Zrenjanina koja je bila druga i grupa “Opsešn” iz Mužlje koja je bila treća.

Drugog dana su motoristi uživali u okolini Novog Kneževca, obišli su Đalu, mesto na granici sa EU, u svečanom defileu gde im je Lovačko društvo iz mesta priredilo ručak u Lovačkom domu.

U večernjim satima je održan koncert pobedničke grupe koja je bila predgrupa “Rokstarze”, rok grupe iz Novog Kneževca koja je tada slavila peti rođendan.

opt. motoristi 3

Dosta motorista je boravilo u svojim šatorima tokom susreta koji su bili razastrti u hladovini parka, a članovi domaćina su se pobrinuli da taj deo parka dobro urede, a posle njihovog susreta ostane još čistiji.

Glavni sponzor ovih susreta je bila Opština Novi Kneževac uz učešće mnogo drugih sponzora, a predsednik Kluba dr Emil Tomas i član predsedništva Aleksandar Saša Bandin se nadaju da će takmičenje neafirmisanih rok grupa preći u tradiciju i upisati se opštinsku manifestaciju. Tokom dve večeri dobre svirke meštani su pored gostiju uživali u svemu što su domaći motoristi organizovali – DKP

VN

Брзи превод