Žabalj – Zapažen nastup TOOŽ na Sajmu turizma

Posetioci imali priliku da vide novi video klip Turističke organizacije opštine Žabalj

Na 49. Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan od 29. septembra do 1. oktobra, svoju prezentaciju imala je i Opština Žabalj. Pored promocije na štandu, posetiocima je prikazan novi video klip Turističke organizacije opštine Žabalj koji govori o turističkoj ponudi. Sama promocija videa izazvala je veliko interesovanje posetioca Sajma. Pored predstavnika medija, prezentaciji je prisustvovao i znatan broj turističkih poslanika, kao i predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, podsekretar Vitomir Vučković, pomoćnik pokrajinskog sekretara ѕa turizam, Sergej Tamaš i pomoćnik pokrajinskog sekretara za privredu, Branislav Bandić.image-0-02-05-abb9e88c2a3517f4d91dfec589529a81cc220d8d975a2ed494ac40a0b18e9dd3-v

Prisutnima se obratio član opštinskog Veća Lazar Čonkić, koji je pozdravio prisutne i preneo im reči predsednika Opštine Žabalj, Čedomira Božića koji je poručio da lokalna samouprava ulaže velike napore kako bi se turistička ponuda opštine promovisala na svim značajnim manifestacijama i sajmovima, jer je to prilika da se što većem broju ljudi približe i predstave turistički potencijali opštine Žabalj.

Pored Lazara, prisutnima su se obratili i direktorka Turističke organizacije opštine Žabalj Marija Čupić i autor promotivnog filma Kamenko Milenković.

VN

Брзи превод